Goldwell professional haircare

Goldwell doet er alles aan om in te spelen op de nieuwste trends en de beste verzorging van het haar. Goldwell ontwikkelt haar producten vanuit het oogpunt van de kapper. De producten van Goldwell zijn afgestemd op de verzorging van verschillende haartypes. Wat kunnen klanten van Goldwell verwachten: effectieve, milde en vooral veilige producten. Voor nog mooier haar. Goldwell is ook geheel dierproefvrij!

Paul Mitchell teatree

Door natuurlijke tea tree olie hebben de producten uit deze lijn een heerlijke geur en daarnaast een natuurlijke ontstekingsremmende werking. Heerlijke geuren gecombineerd met intense verzorging of geweldige styling. Ontdek de lijn en ervaar het zelf!

L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is het grootste merk op het gebied van professionele haarcosmetica. L’Oréal Professionnel is een begrip op het gebied van haarverzorging en styling. De producten van L’Oréal Professionnel met vooruitstrevende technologieën zijn gebaseerd op de laatste trends. De technologische ontwikkeling van de producten gaat gepaard met professionele kennis en verzekerd de consument van een uniek kwalitatief product.

Kamon nayo

Een veilig en mild systeem voor het kleuren en verzorgen van het haar: een natuurlijke touch voor gezond haar en een diepe en langdurige weerschijn.

Yo Color System is een complete welzijnsbehandeling,
een zachte samenstelling op yoghurtbasis met gecertificeerde biologische ingrediënten.

Meer informatie of een afspraak maken?

0544 - 375 362